Virksomheder

Medarbejderne er virksomhedens
vigtigste ressource

Hos Alliance er vi af den overbevisning, at der i enhver rekruttering skal skabes overensstemmelse mellem virksomhedens og medarbejderens forventninger.

Ved annoncering i dagspressen, på internettet samt via vores ansøgerbank med mange kvalificerede kandidater får vi dagligt kontakt til kandidater, som ønsker at skifte job. Derfor har vi en konstant føling med udbudet af kandidater, og kan hurtigt og effektivt besætte ledige stillinger. Hos Alliance sætter vi en ære i at have tilfredse kunder, og vi betragter først en rekruttering som veludført, når vi har sikkerhed for, at både virksomhed og medarbejder er tilfredse.

Kvalificerede ansøgere

Frem for selv at studere annoncer og sende ansøgninger vælger mange jobansøgere i dag at lade sig registrere i databaser, mens de venter på et attraktivt jobtilbud. Via vores ansøgerdatabase kan vi således skabe kontakt til kvalificerede kandidater, som normalt ikke ville reagere på en almindelig stillingsannonce.

Try & Hire

Alliance kan tilbyde ansættelse efter “Try & Hire”-modellen. Vi tilbyder, at medarbejderen arbejder 1-3 måneder som vikar inden eventuel fastansættelse aftales. På denne måde får såvel virksomheden som medarbejderen en chance for at se hinanden an.

Rekrutteringsforløbet

Vi har udarbejdet en detaljeret handlingsplan samt tidsplan for hele rekrutteringsforløbet. De behøver kun at deltage i to af disse faser – resten varetager Alliance.