Testimonials

I Teva Denmark har vi været meget glade for samarbejdet med Alliance Personaleløsninger. Kompetent og professionel sparring har været nøgleord i vores kontakt med hinanden, og vi er aldrig i tvivl om, at der gøres et ihærdigt stykke arbejde for at imødekomme vores krav til nyt personale.

Anita Pontoppidan

 At kunne skabe langvarige relationer er en kunst. Dén kunst mestrer Vivi! Vores samarbejde begyndte i 1990, hvor jeg løste vikarjobs for Vivi – alt fra ’’Silicon Valley” i Allerød til administrationen i Zoologisk Have. 15 år senere introducerede Vivi mig til medicinalbranchen, hvor jeg i dag har et spændende og udfordrende marketingjob. Jeg kan kun sige: Ønsker du kompetent sparring omkring jobskifte, kan du trygt henvende dig til Vivi Qvistgaard.

Anne Marie Duus

 Jeg har i flere omgange benyttet mig af Alliance Personaleløsninger A/S som har skaffet mig spændende og udfordrende stillinger indenfor regnskabsområdet. Hele vejen igennem har processen været yderst professionel og imødekommende og jeg kan kun varmt anbefale at kontakte Vivi Qvistgaard

Allan Philip Hansen

 “Mit samarbejde med Alliance Personaleløsninger A/S er gennem mange år og meget tilfredsstillende. De ved hvem jeg er, ved hvad jeg står for og jeg har aldrig været ude for at jeg ikke har passet ind i et vikariat. De har en usædvanlig god evne til at  sætte den rigtige virksomhed sammen med den rigtige kandidat. Kan kun anbefale Alliance Personaleløsninger A/S som samarbejdspartner.”

Annemarie Ank