Ledige stillinger

Vi har følgende ledige stillinger

Er der en eller flere af de ledige stillinger, der har din interesse, bedes du hurtigst muligt kontakte os. Vi kan da fortælle dig mere om stillingerne, og hvordan du skal søge.

Controllere, bogholdere og regnskabsassistenter

Vi mangler controllere, bogholdere og regnskabsassistenter til gode vellønnede faste stillinger og konsulentopgaver hos kunder i hele det storkøbenhavnske område. Deltid- såvel som fuldtid. Trænger du til nye udfordringer? Ring til os og få en snak om dine ønsker til fremtiden. Fastansættelse eller på “temp”-vilkår.

Kontakt: Vivi Quistgaard – 20444696 – vq@alliancepersonale.dk

 

Bliv optaget i Alliances ansøgerdatabase.

Er der ikke nogen af de ledige stillinger, der matcher din profil og dine ønsker har du alternativt mulighed for at blive optaget i Alliances ansøgerdatabase. Du skal blot sende os et udførligt CV til vq@alliancepersonale.dk, hvori du beskriver dine kvalifikationer og hidtidige erfaring. Endvidere skal du vedlægge en kort ansøgning, hvori du fortæller lidt om dig selv, din nuværende jobsituation samt, hvilke ønsker og krav du har til dit næste job. Mærk din ansøgning: ”Ansøgerdatabase”.

Vi besætter løbende mange stillinger, og en stor del af vores rekrutteringsopgaver bliver besat med kandidater direkte fra vores ansøgerdatabase.

Disse stillinger når derfor aldrig at blive slået op som annoncer.

Du er også velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak med en af vores regnskabskonsulenter på tlf.nr.: 20444696

Vi glæder os til at høre fra dig!