Jobsøgere

Vejen til et nyt job bygger på gensidig tillid

Under Ledige stillinger kan du se, om der er et job, der kunne passe dig og dine kvalifikationer. Er der ingen af de pt. ledige stillinger, der matcher din profil og dine ønsker, kan vi tilbyde dig at blive optaget i Alliances ansøgerdatabase.

Send eller mail os dit CV samt en kort beskrivelse af dig selv, din nuværende jobsituation samt, hvilke ønsker og krav du har til dit næste job. Vi behandler selvfølgelig din henvendelse fortroligt, og vil aldrig videregive dine data uden din accept.

Er du ledig nu, har du muligheden for at tilmelde dig som vikar. Hos Alliance er du en del af et velfungerende team. Vi synes, det er vigtigt at have en tæt kontakt til vores vikarer. Som vikar har du muligheden for at komme ud til forskellige virksomheder og derigennem finde ud af, hvad du helt specifikt kunne tænke dig at arbejde med og i hvilken branche.

Vi har altid brug for medarbejdere til både kortere- og længerevarende vikariater indenfor følgende områder: Sekretærfunktioner, kontor all-round, IT support/-salg, reception/omstilling, debitor-, kreditor- og finans-bogholderi, løn, ordreekspedition m.m.